Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Obaveštenje: Pravila Foruma


Postovao Mali Pirat

Mali Pirat

    Vodja družine Sinji Galeb

  • Administrators
  • Reputation: 341
    Odlična
  • 1144 postova
  • LocationRussia
  • Država: Country Flag

Postavljena slika


Mali Pirat Forum ima funkciju pretraživača linkova. Naš sistem isključivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima. Na ovaj sajt je moguće uneti isključivo saržaj tekstualnog tipa, pa se mi stoga, kao i bilo koji drugi pretraživač, ne bavimo pitanjem sadržaja tuđih sajtova. Sva pitanja vezana za sadržaj tih sajtova morate postaviti direktno njima, jer mi ni sa jednima od njih nemamo stalan kontakt i otvorenu saradnju.
Mali Pirat Forum nije odgovoran za tekstove koje unose njeni članovi. Ukoliko imate primedbe na sadržaj određene poruke, možete nas kontaktirati putem maila na administracija[at]malipirat.com, a mi ćemo vam poslati odgovor u roku od 24 sata.

Mali Pirat is in compliance with 17 U.S.C. § 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). No files are hosted on Mali Pirat server and we are not responsible what our users post on this website.

Pravila učestvovanja na Mali Pirat Forumu su sledeća:

1. Svi linkovi, koje članovi postavljaju na Forum, se moraju nalaziti između odgovarajućih CODE tagova, ili će u suprotnom takva poruka biti obrisana od strane Moderatora ili Urednika.

Postavljena slika


2. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati Moderatora ili Urednika na Forumu. Takođe naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.

3. Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama, takve teme se brišu od strane moderatora ili se utapaju u već postojeće teme.

4. Bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa Administratorima je zabranjen.

5. Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

6. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj ne postoji upozorenje. Svako ko ne poštuje ovo pravilo će bez ikakvog upozorenja biti trajno suspendovan sa Foruma.

7. Zabranjeno je vređati ili provocirati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

8. Nemojte davati svoje korisničko ime i lozinku trećim licima.

9. Fajlovi čije ste linkove pronašli na Mali Pirat Forumu nemojte davati trećim licima u bilo kom formatu (Mail, CD, Flash drive, HDD...), zbog toga što Mali Pirat Forum ne može znati da li su ti fajlovi nečije vlasništvo ili ne. Budite sigurni da fajlovi ne pripadaju nikome, jer su kopiranje i distribucija takvih fajlova nelegalni na teritoriji svih zemalja. Ukoliko imate saznanja da je fajl koji ste preuzeli sa nekog sajta nečije vlasništvo, možete to prijaviti sajtu sa koga ste fajl preuzeli, a sam fajl obrišite sa svog računara.

10. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

11. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualne medicinske probleme koji su izazvani korišcenjem nekog uputstva ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

12. Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.

13. Besmislene, nerazumljive i nepotrebne poruke će biti obrisane.

14. Opisi filmova, serija, igara, programa, kao i ostali sadržaji moraju biti iskljucivo napisani na srpskom tj. hrvatskom jeziku ili na nekom od jezika sa prostora bivše Jugoslavije!

15. Zabranjeno je ostavljanje političkih mišljenja i političkih parola.

16. Zabranjeno je ostavljanje poruka sa pornografskim sadržajem i linkova ka torent fajlovima.

17. Nije dozvoljeno stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, jer za link postoji već određeno mesto u korisničkom panelu svakog člana.

18. Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kog drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

19. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane. Na Forumu postoji dugme "Hvala" koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci.

20. Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije, je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.

21. Čat nije mesto za potraživanje linkova, u svakom forumu imate podforum Potražnja!
eXTReMe Tracker