Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Obaveštenje: Konkurs za ulazak u Mali Pirat Tim


Postovao Mali Pirat

Mali Pirat

  Vodja družine Sinji Galeb

 • Administrators
 • Reputation: 360
  Odlična
 • 1146 postova
 • LocationRussia
 • Država: Country Flag

Postavljena slika
Ako neko od Vas voli i želi da pomogne u održavanju foruma sada je pravi trenutak i svi ste dobrodošli. Ako nemate iskustva u ovome...neočajavajte...mi primamo svakoga ko je raspoložen da nam pomogne i pokaže se u tome. Otvoren je konkurs za poziciju Urednik i Moderator.

Prijavu možete poslati nekom od Administratora privatnom porukom. Mi ćemo videti da ste aplicirali i kontaktiraćemo Vas, biće prihvaćeni samo oni koji budu imali neki rad iza sebe.Pozdrav, Mali Pirat Tim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Urednik

Urednik je neko kome je poveren odredjeni forum koji Urednik najviše posećuje i čini da u njemu bude sve onako kako je odlučeno u pravilima foruma, u to spada ubacivanje novih tema, komunikacija sa korisnicima, prepravljanje loše postavljenih ili brisanje nepoželjnih postova....

Urednik usko saradjuju sa Moderatorima i donose odluke sa njima oko uredjivanja foruma za koji su zaduženi. Urednik je tu da pomogne svom Moderatoru. Urednik može postati Moderator i tu odluku donose Administratori koji prate celokupan rad svakog Urednika.


Potrebni uslovi za Urednika:

 • Da mu je srodna tema koju ce uredjivati
 • Da forumu posveti minimum 30min do 1h svog slobodnog vremena dnevno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
Moderator

Moderator je neko ko ima potpuna ovlašćenja od strane Administratora i može doneti odluku bez konsultacije sa njima. Oni rukovode celim forumom i zaduženi su da isprate rad svakog pojedinca. Moderator ima prava i može izmeniti svaku odluku Urednika.

Za ovu grupu se ne može aplicirati, ali jedino svojim radom i zalaganjem možete postati deo Moderator tima, tu odluku će donosti isključivo Administratori.

Posao Moderatora je takodje ubacivanje novih tema, komunikacija sa korisnicima, prepravljanje loše postavljenih ili brisanje nepoželjnih postova....


Potrebni uslovi za Urednika:

 • Da mu je srodna tema koju ce uredjivati.
 • Da forumu posveti minimum 1h svog slobodnog vremena dnevno.
eXTReMe Tracker