Jump to content

jaay dee

Članovi
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About jaay dee

 • Rank
  Nov član
 1. Bioshock

  imam pitanje, u toku instalacije pokusava da skine patch sa neta, onda javi da ubacim originalni disk koji naravno nemam, onda potpuno odustane od instalacije. Kako da izbegnem taj korak? Resenje: Pre nego sto kliknete "cancel" iskopirajte instalirani folder sa fajlovima negde na hardu, kliknite "cancel" on vam brise to instalirano ali vi ste napravili kopiju toga na hardu, jos samo ubacite krek i to je to. Provereno radi.
 2. Igre za roditelje

  miniclip.com je i dalje najbolji
 3. SBB D3 pitanje

  nemam pojma u kom je formatu, jer taj snimak mozes da gledas samo preko risivera ne mozes da ubodes u komp i da gledas
 4. SBB D3 pitanje

  uzeo sam ovaj D3 V2.0 i imam pitanje u vezi snimanja filmova...Ubacio sam obican usb flash od 4gb i snimio sam na njega jedan film, i pise da je snimanje uspelo ali ne znam kako se taj film pusta! U My DVR meniju nema nigde pusti samo ima opis, podesavanja i izbrisi.
 5. Karateka

  Karateka - THETA {TEXT1} {TEXT1}NsYtgsvirJ8 {TEXT1}http://billionuploads.com/tud2wieq765l Link sam proverio, valja.
 6. Giveaway Time!

  ako neko igra blacklight retribution neka me doda preko steam nick u igri mi je TheJaayDee, + evo giveaway za helmet i weapon tag za istu igru http://www.alienwarearena.com/giveaway/blacklight-retribution-alienware-weapon-tag-and-helmet/ evo ga jos jedan za mmobomb weapon tag http://www.mmobomb.com/giveaway/blacklight-retribution-mmobomb-branded-item
×