Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Foto

Richard Schulze - Lečenje neizlečivih bolesti


U ovoj temi nema odgovora

#1 slobacar

slobacar

    Prijatelj foruma

  • Moderators
  • Reputation: 1427
    Odlična
  • 1054 postova
  • Locationsmederevo
  • Država: Country Flag

Postovano 10 January 2017 - 09:04 PM

Richard Schulze - Lečenje neizlečivih bolesti

lecenje_neizlecivih_bolesti_v.jpg

Spremite se da postanete izlečeni. Ja ve rujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi. Odgovori su ovde.

Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Ričard Šulc. Oni nisu teoretičari, niti su to hteli da budu. Oni su lekari. Ako ovde želite da pronađete neke nove teorije iz medicine, došli ste na pogrešno mesto. Ali, ako želite da saznate kako izlečiti neizlečivo, nema boljeg mesta od ovog . . .

sr

pdf

Molimo Vas Prijavite se ili Registrujte da biste videli Sakriveni Sadržaj


"POMOZI SEBI, DA BIH TI I JA POMOGAO". ЖСФ

eXTReMe Tracker