Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Foto

Nove glasine o LG Optimus G2


U ovoj temi nema odgovora

#1 vlada9511

vlada9511

    Prijatelj Foruma

  • V.I.P
  • Reputation: 42
    Solidna
  • 356 postova
  • Država: Country Flag

Postovano 01 March 2013 - 01:34 AM

Prema izvorima bliskim Cnet-u, LG Optimus G2 za kojeg se nedavno pisalo da će biti predstavljen na prošlonedeljnom CES 2013 sajmu, mogao bi da se pojavi na jesen 2013., sa Key Lime Pie verzijom Androida.
Postavljena slika
Možda ste čitali u raznim medijima krajem prošle godine da je LG Optimus G2 trebalo da se pojavi u Las Vegasu. Tada se pisalo kako će imati full HD displej od 5,5 inča i gomilu najnovijih lepih karakteristika u sebi, ali se sada pominje da će on na tržište stići i sa budućom verzijom Androida, Android 5, Key Lime Pie, ili kako se tada već bude zvanično zvala. Najnovije glasine tvrde da on ipak neće biti predstavljen ni na Mobile World Congress-u krajem februara, već da ćemo morati da ga pričekamo do trećeg godišnjeg doba ove godine. Kako su LG i Google razvili čvrsto partnerstvo tokom rada na Nexusu, vrlo je moguće da developeri dobijaju insajderske informacije koje su im potrebne kako bi novi Android najbolje "seo" u novi LG i da je upravo rad na razvoju operativnog sistema ono na šta se čeka za lansiranje.
eXTReMe Tracker