Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Foto

Huawei se sprema za Windows 8


U ovoj temi nema odgovora

#1 vlada9511

vlada9511

    Prijatelj Foruma

  • V.I.P
  • Reputation: 42
    Solidna
  • 356 postova
  • Država: Country Flag

Postovano 01 March 2013 - 01:38 AM

Postavljena slika
ineska kompanija Huawei planira izradu tablet uređaja koga će pokretati Windows 8 operativni sistem. Ova kompanija je odabrala isti sistem za neke svoje mobilne telefone i istakla želju da poveća svoj udeo na tržištu prodavajući mobilne telefone pod sopstvenim imenom/brendom.

Takođe, kompanija je iznela planove po kojima će potrošiti 200 miliona dolara na oglašavanje kako bi povećala svest o njihovom brendu. Želja kompanije Huawei je da se što više probije u high-end segment tržišta, a ima za cilj da isporuči 50 do 60 miliona smartfona globalno u toku ove godine, što je drastično povećanje u odnosu na godinu pre kada je isporučeno 20 miliona jedinica. Koliko je to povećanje u odnosu na 2010. godinu reći će nam sam broj isporučenih smartfona te godine, a on je 3 miliona jedinica.
eXTReMe Tracker