Skoči na sadržaj

Važno Obaveštenje

Dobrodošli na naš forum, da biste mogli da preuzimate sadržaj sa našeg foruma potrebno je da se Prijavite ili Registrujete.


Samo kao registrovani član ostvarujete pravo na pristup svim delovima foruma, takodje sav sakriveni sadržaj biće Vam vidljiv.


Foto

Game Of Thrones (2010 - 2012)

Torrent

U ovoj temi nema odgovora

#1 mx120985

mx120985

    V.I.P

  • V.I.P
  • Reputation: 813
    Odlična
  • 2505 postova
  • Država: Country Flag

Postovano 18 March 2013 - 03:53 PM

Logo_Game_of_Thrones.png

got01.png

smallbuttons.png

Game of Thrones (Igra Prijestolja) srednjovjekovna je fantazija bazirana na seriji romana Georgea R. R. Martina smještena u izmišljenom svijetu Sedam kraljevina i prati dinastička previranja i borbu nekoliko Kuća za kontrolu nad Željeznim prijestoljem. Osim međusobnih borbi plemićkih obitelji, stanovništvu prijeti natprirodna invazija s ledenog sjevera, prognana zmajeva princeza koja želi povratiti obiteljsko naslijeđe te zima koja će trajati godinama.

Nakon sumnjive smrti namjesnika kralja Roberta Baratheona, on sa svojom kraljicom Cersei iz bogate i iskvarene obitelji Lannister kreće na putovanje na sjever svome prijatelju knezu Eddardu Starku od Oštrozimlja, od kojega zatraži za postane novi Kraljev Namjesnik. Eddard nevoljko pristaje i tu započinje epska priča o časti i izdaji, ljubavi i mržnji, tajnama i osveti...

downloadbb.png
Sezona 01
Priložena datoteka  Game.of.Thrones.S01.DVDRip.XviD-REWARD-rarbg.com.rar   15.97K   21 Broj preuzimanja
Sezona 02
Priložena datoteka  game-of-thrones-the-complete-season-2-extra.rar   20.47K   17 Broj preuzimanja

logo-trans.png


  • CimonSRB i Sapphire se ovo sviđa

Takođe s tagovima Torrent

eXTReMe Tracker